Tato webová stránka je momentálně v dokončovácí fázi .Dočasně není v provozu.!

načítání...

Pravidla pro ochranu osobních údajů a soubory cookies


Ve společnosti pracujeme tvrdě na tom, abychom obsloužili naše zákazníky každý den o trochu lépe. Péče o osobní údaje, které s námi sdílíte, je nesmírně důležitou součástí této práce. Chceme, abyste si byli jisti, že Vaše osobní údaje jsou u nás bezpečně uloženy a chceme, abyste pochopili, jakým způsobem je používáme, abychom Vám nabídli lepší zážitek z nakupování.


Pravidla

Správce údajů je společnost


Fresh idea s.r.o.
Sokolovská 428/130, Karlín, 186 00 Praha 8
IČ: 24236888
DIČ: CZ2423688
Zápis v OR: Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 200971 (označovaná v těchto pravidlech jako „my“, „nám“, „Nákup Domů“ nebo „Lípa Market“).


Zavázali jsme se k tomu, že uděláme správnou věc v oblasti shromažďování, používání a ochrany Vašich osobních údajů.  To je důvod, proč jsme vytvořili tato Pravidla pro ochranu osobních údajů a souborů cookies („Pravidla“), která:

  • stanoví typy osobních údajů, které shromažďujeme;
  • vysvětlují, jak a proč shromažďujeme a používáme Vaše osobní údaje;
  • vysvětlují, kdy a proč sdílíme osobní údaje v rámci skupiny Nákup Domů a s dalšími organizacemi; a
  • vysvětlují práva a možnosti, které máte v oblasti Vašich osobních údajů.

Nabízíme širokou řadu produktů a služeb  a chceme, aby Vám bylo jasné, čeho se tato Pravidla týkají.  Tato Pravidla platí pro Vás, pokud používáte naše služby (v těchto pravidlech označované jako „naše služby“).  Používání našich služeb znamená:

  • nakupování v našich obchodech, nebo používání služby „Nákup Domů“, nebo jiné využívání webových stránek („naše webové stránky“) nebo mobilních aplikací („Naše mobilní aplikace”), kde jsou tato Pravidla umístěna; nebo
  • být členem věrnostního programu Větnostní Karta („Větnostní Karta“).
  • přihlášení se k elektronické komunikaci přímého marketingu, jakým je zpravodaj, který od nás obdržíte prostřednictvím e-mailu nebo SMS.
  • přihlášení se k členství v našich zákaznických klubech, nebo účast v průzkumech, soutěžích nebo událostech, které organizujeme.

Používání finančních služeb „Nákup Domů“, které Vám nabízíme ve spolupráci s našimi partnery. Tato Pravidla také platí, pokud Vy kontaktujete nás, nebo my Vás ohledně našich služeb.

Část těchto Pravidel také platí pro naše systémy  v obchodech, kde zachycují Váš pohyb.

Některé části našeho podnikání a Další společnosti skupiny Nákup Domů mohou shromažďovat a používat osobní údaje, aby Vám poskytli své produkty a služby pro ostatní účely. Mají vlastní pravidla pro ochranu osobních údajů, které objasňují, jak používají Vaše osobní údaje, pokud jste s nimi v kontaktu nebo používáte jejich produkty či služby.

Naše webové stránky a mobilní aplikace mohou obsahovat odkazy na další webové stránky provozované dalšími organizacemi, které mají vlastní pravidla na ochranu osobních údajů. Předtím, než odešlete osobní údaje na webovou stránku, se prosím ujistěte, že jste si pečlivě přečetli podmínky a pravidla ochrany osobních údajů, jelikož neneseme žádnou odpovědnost za webové stránky jiných organizací.

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s obecným nařízením EU o ochraně osobních údajů (2016/679), („GDPR“), stejně jako v souladu s dalšími platnými předpisy o ochraně osobních údajů, které doplňují anebo implementují GDPR.


Osobní údaje, které shromažďujeme

Tato část Vám sděluje, jaké osobní údaje od Vás můžeme shromažďovat, když využíváte našich služeb, a jaké osobní údaje můžeme získat z jiných zdrojů.


Když se zaregistrujete k využívání našich Služeb, můžete nám poskytnout:

·    Vaše osobní údaje, včetně Vaší poštovní a fakturační adresy, e-mailových adres, telefonních čísel, data narození a titulu

·    Informace týkající se Vašeho členství v jakémkoli z našich klubů, jako je Lípa Market Karta, Nákup Domů karta

·    Místo Vašeho nejbližšího nebo oblíbeného obchodu "Nákup Domů"

·    Přihlašovací údaje k Vašemu účtu jako je Vaše uživatelské jméno a heslo, které jste si zvolili


Když u nás nakupujete pomocí "Nákup Domů" nebo procházíte naši webovou stránku "Nákup Domů", či používáte naše mobilní aplikaci, můžeme shromažďovat:

·    Informace o Vašich on-line nákupech (například, co jste si koupili, kdy a kde jste si to koupili, a jak jste zaplatili)

·    Informace o Vašem on-line procházení našich webových stránek a mobilní aplikace, a informace o tom, že kliknete na jednu z našich reklam (včetně těch, které jsou zobrazeny na webových stránkách jiných organizací)

·    Informace o zařízeních, které používáte pro přístup k našim službám (včetně značky, modelu a operačního systému, IP adresy, typu prohlížeče a identifikátorů mobilního zařízení, data a času Vašeho přístupu k našim službám, adresy webové stránky, ze které jste byli na naši webovou stránku přesměrování, další údaje přenesené pomocí standardní hlavičky požadavku HTTP, údaje použité k udržení on-line spojení po přihlášení)


Když při nákupu u nás použijete Větnostní Karta Lípa, nebo kupony  "Nákup Domů", můžeme shromažďovat:

·    Informace o transakcích, včetně nákupů v obchodě a on-line nákupech, za které získáváte body Větností karta Lípa Market, "Nákup Domů", a jak u nás využíváte kupóny Větností karta Lípa Market v rámci skupiny Lípa Market nebo u našich partnerů Větností karta Lípa Market


Když se na nás obrátíte, nebo se obrátíme my na Vás, nebo se zúčastníte reklamní kampaně, soutěží, průzkumů nebo revizí o našich službách, můžeme shromažďovat:

·    Osobní údaje, které nám o sobě poskytnete, kdykoli nás kontaktujete ohledně našich služeb (například Vaše jméno, uživatelské jméno a kontaktní údaje, číslo Vaší "Nákup Domů" Karta), a to telefonicky, e-mailem nebo poštou nebo pokud s námi hovoříte prostřednictvím sociálních médií

·    Podrobnosti o e-mailech a jiné digitální komunikaci, kterou jsme Vám zaslali, a kterou jste otevřeli, včetně odkazů v ní obsažených, na které jste klikli (například takové, které nám umožní zjistit, zda a kdy jste danou komunikaci otevřeli).

·    Vaši zpětnou vazbu a příspěvky do zákaznických průzkumů nebo revizí


Kdy navštěvujete naše obchody

·      Kamerové záznamy mohou být nahrávány naším CCTV systémem a mohou být uchovávány v našich CCTV systémech společně s datem a časem Vaší návštěvy, a podrobnostech o obchodě Lípa Market, který jste navštívili


Jak a proč používáme osobní údaje

Osobní údaje používáme pro...

       ... Zpřístupnění našich Služeb zákazníkům

Potřebujeme zpracovávat Vaše osobní údaje, abychom mohli spravovat Vaše zákaznické účty a abychom Vám poskytli zboží a služby, které chcete zakoupit, a pomohli Vám s objednávkami a vrácením peněz, které od nás můžete požadovat.

Potřebujeme také zpracovávat Vaše osobní údaje, abychom Vám mohli poskytovat výpisy z Lípa Market Karta s Vašimi Lípa Market Karta body, kupony, které jste získali, jelikož jste naším věrným zákazníkem.

        ...Současně shromažďujeme údaje:

- nákupní a transakční údaje

- kontaktní údaje

- profilové údaje

- podrobnosti o dodání/sběru

Nejsme schopni Vám poskytnout produkty nebo služby, pokud nám neposkytnete uvedené informace.

        ...Správa a zlepšení našich každodenních operací

Spoléháme se na používání osobních údajů pro provádění průzkumu trhu a interního výzkumu a vývoje, a pro zlepšení našich systémů informačních technologií (včetně zabezpečení) a naší produktové řady, služeb a obchodů.  To nám umožňuje Vám,  abychom Vás jako zákazníka lépe obsloužili

Je pro nás důležité, abychom věděli,  jakým způsobem jsou naše Služby používány, abychom odhalili a předcházeli podvodům, dalším trestným činům a zneužití služeb.  To nám pomáhá zajistit, že můžete bezpečně používat naše Služby v souladu s platnými podmínkami.

         ...Personalizujte Váš zážitek se společností Lípa Market

Využívat Vašeho chování při on-line prohlížení, stejně jako Vašich nákupů v obchodech a on-line (včetně transakcí s Lípa Market Karta anebo nakupování Lípa Market Online Nákupy), což nám pomáhá lépe porozumět Vám, jakožto zákazníkovi, a poskytnout Vám personalizované nabídky a služby.

Poskytovat Vám relevantní marketingovou komunikaci (včetně e-mailu, SMS, pošty nebo on-line reklamy, nebo komunikaci, kterou Vám dáme u pokladny, když nakoupíte v našich obchodech) vztahující se k našim produktům a službám, včetně Lípa Market Karta nebo Lípa Market online Nákupů, a produktům a službám od našich dodavatelů, partnerů společnosti Lípa Market a skupiny Lípa Market  V rámci toho může být na webových stránkách skupiny Lípa Market, a také na webových stránkách jiných organizací a On-line mediálních kanálů (včetně například prostřednictvím Google AdWords), zobrazena on-line reklama. Můžeme také měřit efektivitu našich marketingových sdělení a našich dodavatelů a partnerů Lípa Market.

         ...Kontakt a interakce s Vámi

Kontaktovat Vás o našich službách, například telefonicky, e-mailem nebo poštou, nebo odpověďmi na příspěvky na sociálních médiích, které jste na nás směřovali.

Spravovat reklamní kampaně a soutěže, kterých se účastníte, včetně těch, které provozujeme s našimi dodavateli a partnery společnosti Lípa Market.

Pozvat Vás k účasti a spravovat zákaznické průzkumy, revize a další činnosti průzkumu trhu, které provádí skupina Lípa Market , a jiné organizace v našem zastoupení.

          ...Spory, stížnosti nebo nároky

Pro vyřešení stížností, právních nároků nebo sporů, které se týkají Vás nebo naší společnosti Lípa Market.

V případě, že nejste spokojeni se zakoupenými produkty nebo došlo k incidentu v našich obchodech. V některých případech je nutné dodat lékařskou zprávu.

          ...CCTV

Sledovat bezpečnost v našich obchodech za účelem prevence a odhalování trestných činů a protispolečenského jednání.

Za účelem ochrany našeho podnikání, místních komunit, zákazníků a našich zaměstnanců.

Abychom Vás lépe pochopili jako zákazníka a abychom byli schopni Vám poskytnout služby a marketingovou komunikaci, včetně online reklamy, které jsou relevantní pro Vaše zájmy. Kombinujeme také osobní údaje, které shromažďujeme během nákupů v obchodech pomocí Lípa Market Karta s osobními údaji shromážděné z našich webových stránek nebo mobilní aplikace.


Naše legitimní zájmy při používání Vašich osobních údajů

S ostatními subjekty ze skupiny Lípa Market můžeme sdílet osobní údaje, které shromáždíme, nebo tam, kde bychom mohli takové údaje sdílet s dalšími subjekty ze skupiny Lípa Market.  Například sdílíme osobní údaje s následujícími společnostmi ze skupiny Lípa Market.

Tato část vysvětluje, jak a proč mohou být sdíleny Vaše osobní údaje s dalšími společnostmi v rámci skupiny Lípa Market.

  • sloužit potřebám našich zákazníků, včetně dodávání našich produktů a služeb;
  • propagovat a uvádět na trh naše produkty a služby;
  • obsluhovat Váš účet (jako jsou Vaše účty Lípa Market Karta a Lípa Market online Nákupy), spravovat stížnosti a řešit spory;
  • porozumět našim zákazníkům včetně jejich vzorů, chování, stejně tak, jako tomu, co mají a nemají rádi;
  • chránit a podporovat naše podnikání, kolegy, zákazníky a akcionáře;
  • předcházet a zjišťovat protispolečenské chování, podvody a další trestné činy;
  • testovat a vyvíjet nové produkty a služby, stejně jako zlepšovat stávající.


Sdílení osobních údajů se skupinou Lípa Market

Tato část vysvětluje, jak a proč mohou být sdíleny Vaše osobní údaje s dalšími společnostmi v rámci skupiny Lípa Market.

S ostatními subjekty ze skupiny Lípa Market můžeme sdílet osobní údaje, které shromáždíme, nebo tam, kde bychom mohli takové údaje sdílet s dalšími subjekty ze skupiny Lípa Market.  Například sdílíme osobní údaje s následujícími společnostmi ze skupiny Lípa Market.


Sdílení osobních údajů s partnery a poskytovateli služeb společnosti Lípa Market

Tato část vysvětluje, jak a proč sdílíme osobní údaje s partnery a poskytovateli služeb společnosti Lípa Market. 

Když sdílíme osobní údaje s těmito společnostmi, vyžadujeme, aby je uchovali v bezpečí, a aby nepoužívaly Vaše osobní údaje pro vlastní marketingové účely, pokud jim samostatně neudělíte svůj souhlas.

Pracujeme s pečlivě vybranými poskytovateli služeb, kteří vykonávají určité funkce v našem zastoupení.  Ty zahrnují například společnosti, které nám poskytují:

·         technologické služby (například podporu našich webových stránek, mobilních aplikací a dalších obchodních systémů, které používáme při poskytování našich služeb)

·         služby uložení, kombinování a analyzování údajů

·         zpracování plateb našich obchodů nebo v  rámci Lípa Market online Nákupů

·         dodávku služeb

·         společnosti s přímým marketingem, které odesílají elektronická sdělení, včetně zpravodaje společnosti Lípa Market, v našem zastoupení .

·         právní nebo další odborné služby; stejně jako společnosti, které provozují naše kontaktní centra, nebo spravují a udržují CCTV v našich obchodech. 

Sdílíme pouze ty osobní údaje, které našim poskytovatelům služeb umožní poskytovat jejich služby.

Někteří poskytovatelé služeb, se kterými pracujeme, provozují on-line mediální kanály, a v našem zastoupení umisťují na tyto on-line mediální kanály relevantní on-line reklamu na naše produkty a služby, stejně jako reklamu našich dodavatelů.  Můžete například vidět reklamu na naše produkty a služby, pokud používáte určitou stránku sociálních médií nebo sledujete televizi prostřednictvím Vašeho placeného TV účtu.

K příkladům našich poskytovatelů služeb patří Facebook, Google, Seznam.cz a.s.


Sdílení osobních údajů s dalšími organizacemi

Tato část vysvětluje, jak a proč sdílíme osobní údaje s dalšími organizacemi. 

Osobní údaje můžeme sdílet s dalšími organizacemi v následujících případech:

  • pokud zákon nebo veřejný orgán rozhodnou, že musíme sdílet osobní údaje, nebo v případě výkonu spravedlnosti;
  • pokud musíme sdílet osobní údaje za účelem zavedení, výkonu nebo obrany našich zákonných práv (to zahrnuje poskytování osobních údajů ostatním pro účely předcházení podvodům);
  • pokud restrukturalizujeme, prodáme nebo převedeme náš podnik (nebo jeho část). Například ve spojení s převzetím či fúzí.


Jak chráníme osobní údaje

Víme, jak důležité je chránit a spravovat Vaše osobní údaje.  Tato část stanoví některá naše zavedená opatření.

Abychom uchovali údaje v bezpečí, používáme počítačová zabezpečení, jako je firewall a kódování údajů, a prosazujeme fyzické kontroly přístupu do našich budov a k souborům.  Přístup udělujeme pouze zaměstnancům, kteří jej potřebují, aby mohli vykonávat své pracovní povinnosti.

  • Během přenosu chráníme bezpečnost Vašich informací kódováním pomocí vrstvy zabezpečených soketů („Secure Sockets Layer“ - SSL).
  • Ve spojení se shromažďováním, ukládáním a zveřejňováním osobních údajů prosazujeme fyzické, elektronické a procesní zabezpečení. Příležitostně můžeme požádat o prokázání identity před tím, než se s Vámi podělíme o Vaše osobní údaje.

Zatímco podnikáme příslušná technická a organizační opatření, abychom zabezpečili Vaše osobní údaje,  vezměte prosím na vědomí, že nemůžeme zaručit bezpečnost osobních údajů, které nám odesíláte přes internet. 

Osobní údaje, které od Vás sbíráme, mohou být přeneseny, a uloženy, v místech mimo Evropský hospodářský prostor („EHP").  Mohou být také zpracovány společnostmi, které fungují mimo EHP, a které pracují pro nás nebo pro jednoho z našich poskytovatelů služeb.  Pokud tak učiníme, ujistíme se, že jsou respektována Vaše práva na ochranu osobních údajů v souladu s těmito pravidly. Nejběžnější způsob, kterým tak činíme, je zavedení specifického typu smlouvy, pomocí standardních smluvních ujednání (takzvaná modelová ujednání), nebo prostřednictvím schváleného schématu, jako je Privacy Shield („štít pro ochranu osobních údajů“), který platí pro přenášení údajů do USA.

Pro další informace o přenášení údajů mimo EHP, včetně kopie modelových ujednání, navštivte prosím: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_cs

Jak dlouho používáme osobní údaje

Vaše osobní údaje si neponecháme déle, než je nutné, konkrétně jak dlouho, závisí na několika faktorech, včetně:

  • V první řadě proč je shromažďujeme;
  • Jak jsou staré;
  • Zda existuje právní/regulační důvod pro jejich uchování;
  • Zda je potřebujeme k naší nebo Vaší ochraně.


Marketing a průzkum trhu

Tato část vysvětluje možnosti volby, které máte, když obdržíte marketingová sdělení, a zúčastníte se průzkumu trhu.

Relevantní nabídky a novinky o našich produktech a službách Vám zašleme mnoha způsoby, včetně e-mailu, ale pouze pokud jste nám předem udělili souhlas s přijímáním takových marketingových sdělení.  Když se u nás zaregistrujete, zeptáme se Vás, zda si přejete dostávat marketingová sdělení, a Vaše marketingové volby můžete kdykoli změnit on-line, telefonicky nebo kliknutím na odkaz „zrušit odběr“ v e-mailové komunikaci, kterou Vám zasíláme. Poté přestaneme se zasíláním dalších marketingových e-mailů, nicméně prosím vezměte na vědomí, že kratší dobu po změně Vašich preferencí můžete i nadále tato sdělení dostávat, dokud nebudou naše systémy zcela aktualizovány.

Také si rádi vyslechneme Vaše názory, které nám pomohou zlepšit naše služby, takže Vás můžeme kontaktovat z důvodu průzkumu trhu.  Vždy si můžete vybrat, zda se našeho průzkumu trhu chcete zúčastnit.


Soubory cookies a podobné technologie

My a naši partneři používáme soubory cookies a podobné technologie, jako jsou tagy a pixely („cookie“), abychom personalizovali a zlepšili Váš zákaznický zážitek, když používáte naše webové stránky a mobilní aplikace, a poskytli Vám relevantní Online reklama. Tato část uvádí více informací o souborech cookies, včetně toho, jak je používáme, a jaké máte možnosti volby našeho používání souborů cookies.


Jak používáme soubory cookies

Soubory cookies jsou malé textové soubory obsahující jedinečný identifikátor, které jsou uloženy na Vašem počítači nebo mobilním zařízení, takže Vaše zařízení může být rozpoznáno, když používáte určitou webovou stránku, nebo mobilní aplikaci. Lze je použít pouze po dobu trvání Vaší návštěvy nebo mohou být použity k měření toho, jak v průběhu času reagujete na služby a obsah. Soubory cookies pomáhají se zajištěním důležitých vlastností a funkcionalit na našich webových stránkách a v mobilních aplikacích, a pomáhají zlepšovat Váš zákaznický zážitek.

Když odsouhlasíte soubory cookie na našich službách, mohou být použity pro následující účely:

Zlepšení způsobu práce našich webových stránek a mobilních aplikací

Soubory cookies nám také umožňují zlepšovat způsob, kterým pracují naše webové stránky a mobilní aplikace, takže můžeme personalizovat Váš zážitek, a umožníme Vám používat mnoho z jejich užitečných vlastností.

Soubory cookies například používáme proto, abychom si mohli pamatovat Vaše preference a obsah Vašeho nákupního košíku, když se vrátíte na naše webové stránky, nebo do mobilní aplikace.

Zlepšení výkonu našich webových stránek a mobilních aplikací

Soubory cookies nám pomáhají pochopit, jak jsou používány naše webové stránky a mobilní aplikace, například tím, že nám řeknou, zda jste při svém prohlížení obdrželi chybové zprávy.

Uvedené soubory cookie shromažďují údaje, které jsou většinou souhrnné a anonymní.

 

Dodávání relevantní on-line reklamy, včetně dodávání přes sociální média

Soubory cookies používáme k tomu, aby nám na našich webových stránkách, na webových stránkách jiných organizací a pomocí sociálních médií pomohly dodávat on-line reklamu, u které věříme, že je pro Vás nejrelevantnější. Soubory cookies použité k tomuto účelu jsou často umístěny na našich webových stránkách specializovanými organizacemi.

Soubory cookies použité k tomuto účelu jsou často umístěny na našich webových stránkách organizacemi, které nám poskytují specializované služby.  Uvedené soubory cookies mohou shromažďovat informace o Vašem on-line chování, jako je Vaše IP adresa, webová stránka, ze které jste přišli a informace o Vaší nákupní historii nebo obsahu Vašeho nákupního košíku. To znamená, že můžete vidět naše reklamy na našich webových stránkách a na webových stránkách dalších organizací. Na našich webových stránkách také můžete vidět reklamy dalších organizací.

Abychom Vám dodávali on-line reklamu, která pro Vás bude relevantní, můžeme také kombinovat údaje, které shromáždíme prostřednictvím souborů cookie v prohlížeči Vašeho stolního počítače nebo dalších zařízení, s dalšími shromážděnými údaji, například o Vašem používání Lípa Market Karta a nákupech v obchodech.

Měření účinnosti našich marketingových sdělení, včetně on-line reklamy

Soubory cookies nám řeknou, zda jste viděli specifickou reklamu, a jak dlouho to je, co jste ji viděli.  Tato informace nám umožní změřit účinnost našich on-line reklamních kampaní a kontrolovat, kolikrát jste si reklamu zobrazili.

Soubory cookies také používáme k měření účinnosti našich marketingových sdělení, například tím, že nám řeknou, zda jste si otevřeli marketingový e-mail, který jsme Vám poslali.

Třetí strany pracující prostřednictvím našich webových stránek a mobilních aplikací

Naši hlavní partneři jsou uvedeni níže, s informacemi o službách, které nám poskytují. Tento seznam není vyčerpávající, ale zahrnuje ty partnery, se kterými máme zavedený vztah, a jejichž technologie souborů cookies je nejčastěji používána v našich službách.


Měření a personalizace

Abychom analyzovali, jak jsou používány naše služby, včetně testovaní různých verzí obsahu. Tyto údaje mohou být také použity k tomu, aby nám umožnily personalizovat naše služby a marketing našich služeb.


Produktová doporučení

Abychom obohatili Váš nákupní zážitek tím, že Vám na některých našich webových stránkách (např. na Lípa Market online Nákupech) poskytneme personalizovaná doporučení.

On-line marketing

K personalizování reklamy společnosti Lípa Market, která se Vám zobrazí prostřednictvím webových stránek Lípa Market a dalších webových stránek, na základě Vaší komunikace se společností Lípa Market. Například pomocí údajů o Vašich transakcích se společností Lípa Market, toho, co máte ve Vašem košíku, a stránek a produktů, na které se díváte. Můžeme také použít Vaše údaje z Lípa Market Karta, abychom lépe personalizovali náš marketing prostřednictvím našeho hlavního datového partnera, společnosti Fresh idea s.r.o. (dceřiná společnost DATA CITY s.r.o).


Sociální média

Abychom Vám nabízeli prostřednictvím platformy sociálních médií, a umožnili sociální sdílení a zapojení na našich webových stránkách. Tyto společnosti mohou používat Vaše údaje pro vlastní účely, včetně profilování a zacílení další reklamy.


Komentování

Abyste mohli odesílat komentáře na naše webové stránky


Vaše možnosti volby týkající se souborů cookies

Soubory cookies webového prohlížeče

Můžete použít nastavení Vašeho prohlížeče, abyste přijali nebo odmítli nové soubory cookies, a smazali stávající soubory cookies.  Také můžete nastavit Váš prohlížeč tak, aby Vám oznamoval každé nové umístění souborů cookies na Váš počítač nebo jiné zařízení.  Podrobnější informace o tom, jak můžete spravovat soubory cookies, najdete prostřednictvím funkce nápovědy Vašeho prohlížeče.

Pokud zvolíte zablokování některých nebo všech souborů cookies, nebude moci plně využívat naše webové stránky. Například nebudete moci přidávat položky do Vašeho nákupního košíku, přejít k pokladně, nebo vybírat naše produkty a služby, které vyžadují přihlášení.


Mobilní aplikace

Soubory cookies pracují na mobilních aplikacích odlišně, jelikož jsou kódovány v aplikacích samotných, a používají jedinečný identifikátor vytvořený Vaším mobilním zařízením pro použití reklamních činností. Tento reklamní identifikátor můžete vypnout nebo resetovat prostřednictvím nastavení ochrany osobních údajů Vašeho mobilního zařízení.


Přístupová práva subjektu

Máte právo nahlížet na osobní údaje, které o Vás máme.  To se nazývá požadavek subjektu na přístup.

Pokud si chcete zkopírovat osobní údaje, které o Vás máme, kontaktujte nás prosím telefonicky: 487 522 228


Další práva o ochraně osobních údajů

V souvislosti s Vašimi osobními údaji, máte také právo na:

  1. opravu nesprávných informací:

Shrnutí práva:

Pokud věříte, že o Vás máme nepřesné, nebo chybějící informace, prosím kontaktujte nás , a my je opravíme. 

  1. námitku proti našemu používání údajů:

Shrnutí práva:

obecná námitka  - Poté zvážíme Vaši námitku k našemu použití Vašich osobních údajů. Pokud po zvážení Vaše práva převáží naše zájmy při používání Vašich osobních údajů, poté na Vaši žádost buď omezíme jejich používání (viz níže část 3), nebo je vymažeme (viz níže část 4).

námitka ve vztahu k přímému marketingu – Pokud vznesete takovou námitku, přestaneme používat Vaše osobní údaje pro účely přímého marketingu.

  1. omezení našeho práva pro používání:

Shrnutí práva:

Existuje několik situací, kdy můžete omezit naše používání Vašich osobních údajů, to zahrnuje (mimo jiné):

- úspěšně jste vznesli obecnou námitku (uvedena výše v části 2).

- pokud napadnete přesnost osobních údajů, které máme.

- použili jsme osobní údaje nezákonně, ale nechcete, abychom je smazali.

  1. vymazání údajů z naší strany:

Shrnutí práva:

Existuje několik situací, kdy po nás můžete požadovat, abychom vymazali Vaše osobní údaje, to zahrnuje (mimo jiné):

- nadále nepotřebujeme Vaše osobní údaje uchovávat;

- úspěšně jste vznesli obecnou námitku (uvedena výše v části 2);

- odvolali  jste Váš souhlas s používáním Vašich osobních údajů (a my nemáme žádný další důvod, abychom je používali);

- nezákonně jsme zpracovali Vaše osobní údaje.

  1. přenesení nebo „převedení“ jejich kopie z naší strany:

Shrnutí práva:

Přenositelnost údajů je nové právo, které umožňuje komukoli v EU přenést údaje mezi organizacemi. Je zdarma, umožňuje zákazníkům měnit poskytovatele služeb. Funguje pomocí přenášení a dodávání údajů elektronickou cestou ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, jako je JSON používaný společností Lípa Market.

Váš požadavek týkající se údajů můžete předložit tak, že nás telefonicky kontaktujete: 487 522 228

Můžete buď požádat o zaslání reportu údajů Vám, nebo třetí straně.

  1. stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů:

Rádi bychom dostali příležitost vyřešit Vaše stížnosti, nicméně máte také právo si stěžovat si přímo Úřadu pro ochranu osobních údajů o tom, jak jsme použili Vaše osobní údaje. Níže se prosím podívejte, jak můžete Úřad kontaktovat.

 

Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, Česká republika

Tel. +420 234 665 111

Fax +420 234 665 444

e-mail: posta@uoou.cz

Webová stránka: http://www.uoou.cz/


Další informace o Vašich právech na ochranu osobních údajů

Webová stránka Úřadu pro ochranu osobních údajů také obsahuje další detaily o výše zmíněných právech na ochranu osobních údajů, nebo pokud byste si chtěli s námi podrobněji promluvit o těchto právech, podívejte se níže do části „Jak nás kontaktovat”.


Jak nás kontaktovat

Pokud máte dotazy k tomu, jak shromažďujeme, ukládáme a používáme osobní údaje, kontaktujte nás prosím.

Telefon: 487 522 228

Napište nám na adresu:

 Fresh idea s.r.o.

   Havířská 2014,

 47001 Česká Lípa.

 

Zápis pravidel č.1 je účinná od 1. ledna 2019

Nowaco
Ondrášovka
Březnák
Penam
Lays
Madeta
Zott